Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار و در راستای شفافیت اقتصادی، صورت های مالی شرکت برق منطقه ای یزد برای سال مالی منتهی به اسفند۱۳۹۹منتشر که براساس آن ، شرکت برق منطقه ای یزد در آن سال یک هزار و ۸۲۰میلیارد ریال متحمل زیان شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، اطلاعات وصورت های مالی منتهی به  ۳۰ اسفند ۱۳۹۹ شرکت برق منطقه ای یزد  که برای اولین بار  در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران(کدال) منتشر شده حاکی از زیان یک هزار و ۸۲۰ میلیارد و ۵۶۴ ریال این شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیان شرکت برق منطقه ای یزد بر اساس اطلاعات منتشر شده در کدال از  ۲ هزار و ۷۸۹ میلیارد و ۷۲۲ ریال در سال ۹۸ به یک هزار و ۸۲۰ میلیارد و ۵۶۴ میلیون ریال در سال ۹۹ کاهش یافته است..

همچنین بر اساس این اطلاعات هزینه حقوق، دستمرد و مزایای کارکنان شرکت برق منطقه ای یزد در سال ۹۹ بیش از ۳۰۱ میلیارد ریال بوده  که نسبت به هزینه حدود ۱۸۰ میلیارد ریال سال قبل از آن رشد چشمگیر را نشان می دهد.

بر اساس اطلاعاتی که در سامانه کدال منتشر شده مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت برق منطقه ای یزد در سال ۹۹، یک میلیارد و ۱۵۸ میلیون ریال پاداش دریافت کرده اند.

۲۹ قطعه زمین به مساحت ۳ هزار و ۹۳۳ هزار متر مربع از زمین های شرکت برق منطقه ای یزد بر اساس گزارش حسابرس و بازرس قانونی فاقد سند مالکیت می باشد و هنوز اخذ سند تفکیکی برای زمین های مجموعه فرهنگی ورزشی شهید زنبق  به نتیجه نهائی منجر نشده است.

بر اساس یادداشت های توضیحی  منتشر شده، شرکت برق منطقه ای یزد سال ۱۳۹۴ با شهرداری یزد صورتجلسه ای بابت اخذ سند تفکیکی اراضی مجموعه زنبق امضاء کرده است که بر اساس آن تا کنون  ۸ میلیارد و ۳۴۰ میلیون ریال به صورت علی الحساب به شهرداری پرداخت کرده ولی به دلیل عدم واگذاری دو پلاک مورد توافق به شهرداری تاکنون اخذ اسناد تفکیکی به نتیجه نرسیده است.

شرکت برق منطقه ای یزد در سال ۱۳۹۹ بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون کیلووات ساعت برق به میزان یک هزار و ۸۸۹ میلیارد و ۷۹۱ میلیون ریال فروخته است که نسبت به درآمد حدود ۳ هزارمیلیارد ریالی در سال قبل از آن کاهش چشمگیری را نشان می دهد.

شرکت برق منطقه ای یزد  در سال ۱۳۹۹ بیش از ۶ میلیارد و ۴۱۱ میلیون ریال از جریمه تاخیر در پرداخت قبوض برق مصرفی مشترکین درآمد کسب کرده است.

علی رضایی استاد اقتصاد دانشگاه در رابطه با انتشار اطلاعات شرکت های دولتی در سامانه کدال گفت: گامی که دولت در راستای افشای اطلاعات مالی و عملکردی شرکت‌ها برداشته به خودی خود قدمی رو به جلو و مفید است.

وی ادامه داد: اما انتشار اطلاعات این شرکت ها نشان داد که بسیاری از این شرکت ها زیان ده می باشد و این مساله نشان از آن دارد که دولت‌ها در طول سالیان اخیر نظارت درستی بر این شرکت‌ها نداشته‌اند ومجلس نیز نظارت درستی در این زمینه نداشته است که این موضوع حاکی از آن است که سیاست های اصل۴۴با یک بازنگری مجدد در دستور کار مسئولان قرارگیرد.

این استاد دانشگاه اظهار داشت: اما باید قبول کرد که انتشار اطلاعات شرکت های دولتی خیلی گام خوبی است که باعث می شود مردم و متخصصان اقتصادی در معرض این اطلاعات قرار بگیرند تا مطالبه عمومی به‌وجود بیاید و نحوه اداره این شرکت‌ها در دولت و مجلس اصلاح شود.

انتشار اطلاعات شرکت های دولتی علیرغم اینکه گام بسیار خوبی است و به علت شفافیت باعث می گردد مردم و رسانه ها بتوانند این شرکت های دولتی مطالبه داشته باشند اما همانگونه که اساتید اقتصاد اعلام کردند باید بازنگری جدی در نحوه مدیریت این شرکت ها صورت بگیرد و آسیب شناسی دقیقی صورت بگیرد که چرا این شرکت ها باید زیان ده باشند؟

انتهای پیام/ک

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت برق منطقه ای یزد انتشار اطلاعات شرکت های دولتی میلیارد ریال میلیون ریال شرکت ها منتشر شده یک هزار بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب

جواد محجوبی مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد ، با بیان اینکه طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه است، گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

محجوبی همچنین ابراز کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی شامل، برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

مدیر عامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد در ادامه با بیان اینکه همه مسابقات، موضوعات و محتوا‌های آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

محجوبی همچنین در پایان اظهار داشت: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • شرکت مشاور سرمایه گذاری ترنج چقدر زیان ساخت؟
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب شرکت کردند
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب